وی با تشریح وتبیین ابعاد ملی، منطقه ای و جهانی مشارکت حداکثری مردم درانتخابات، تصریح کرد: در بعد داخلی، این حضور گسترده علاوه بر تقویت انسجام وحدت ملی، پشتوانه ای محکم برای دولت آینده محسوب خواهد شد و روند توسعه و پیشرفت برنامه های کشور را تقویت می کند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم درخصوص ابعاد بین المللی حضورحماسی مردم در انتخابات، یادآورشد: در سطح منطقه ای با توجه به موج بیداری اسلامی، انتخابات پرشور علاوه براین که نماد قدرت نرم جمهوری اسلامی محسوب می شود، در روند نظام سازی درکشورهای منطقه نیز تاثیرگذار خواهد بود و موجب الگوپذیری ملت های منطقه و حتی سایرکشورها از ملت ایران می شود.
وی، نتیجه و میزان مشارکت مردمی در انتخابات ریاست جمهوری را برای دوستان و دشمنان انقلاب مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: نگاه نظام اسلامی در ارتباط با رای مردم، تاثیرگذاری است نه تشریفاتی، لذا نتیجه، نحوه برگزاری و میزان مشارکت و حضورحماسی مردم هم برای دوستان مهم است و هم برای دشمنان.چرا که این حضور، پشتوانه مردمی نظام را معین می نماید و برای دشمنان نیزکه از مدت ها قبل درتلاش اند که با تبلیغات مسموم، مردم را مایوس و حضورآنان را کمرنگ جلوه دهند، بسیارمهم است؛ بنابراین حضور پرشور، حماسی، آگاهانه و هوشیارانه مردم دراین دوره از انتخابات، کشور را در مقابل تمامی تهدیدات بدخواهان و دشمنان اسلام و انقلاب بیمه می کند.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم، ادای تکلیف شرعی دربحث انتخابات را منوط به گذر از دو مرحله عنوان کرد و اظهارداشت: حضور گسترده و پرشور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، مرحله نخست ادای تکلیف است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مرحله دوم در ادای تکلیف را انتخاب اصلح برشمرد و گفت: فرد منتخب باید به آرمان های امام (ره) و اهداف بلند و والای مقام معظم رهبری پایبند باشد و برای رفع مشکلات مردم تلاش کند.
منبع : خبرگزاری حوزه
.: Weblog Themes By Pichak :.